Testmozgás tervek tizenéves lányok

Az Amerikai Szülészek és Gynecológusok Kollégiuma szerint a tizenéves lányoknak legalább hetven percet kell elvégezniük a hét minden napján. Minden mást meg kell tennie, nehéz lehet napi szabad órát találni. De ha állandóan gyakorolsz, valószínűleg jobban érzed magad, és jobban felkészülted a mindennapi élet stresszére. Írja le a gyakorlati célokat, és azokat az okokat, amelyeknek aktívnak és illeszkedni akar. Fókuszáljon a dolgok élvezetére, hogy motiválhasson a folytatáshoz.

Rendszeres Cardio

Töltsön ki időt a napi gyakorlatban. Célozzon legalább 60 percet a hét leginkább napjainál, ezalatt a legtöbb esetben a szívműködést és a légzést növelő kardio aktivitással foglalkozik.

Erő edzés

Tekintse meg a barátaival, például táncórákkal, otthoni edzés DVD-kkel vagy szabadidős sportokkal kapcsolatos tevékenységeit.

Kapcsolja be a szokásait, hogy megtartsa magát unatkozva. Próbáljon ki új tevékenységeket, és derítse ki, milyen típusú gyakorlatokat szeretsz a legjobban. Lehet, hogy úgy találja, hogy szeretsz kajakozni vagy kerékpározni, de ha nem adsz egy lövést, soha nem fogsz tudni.

Válasszon kedvenc podcastot vagy lejátszási listát, amelyet csak gyakorlás közben hallgathat. Ez meg fogja motiválni Önt, hogy folytassa az edzőtermet.

Készítsen erőteljes vagy erőteljes intenzitással. Ha erőteljesen gyakorolsz, akkor nem kell sokáig gyakorolnod. Ha mérsékelten dolgozik, elég nehéz lélegezni, hogy a beszélgetés viszonylag könnyűnek tűnik, de nem tudsz énekelni. Ha erőteljesen dolgozik, a beszélgetésnek nehéz lesz.

Építsd meg a csontodat és távolítsd el a jövő csontritkulásodat a súlyok legalább két napján történő felemelésével.

Vegyen részt egy osztályban, vagy beszéljen egy személyi edzővel, hogy megtanulja a megfelelő formát az edzésekhez. A legtöbb lány hetente kétszer 30-40 percet tölthet teljes testmozgással, hogy eredményeket láthasson.

Emeljünk elég súlyt, hogy az utolsó vagy egy-két ismétlés tolja el a határaitokat. Ez a fajta emelkedés nagyobb eredményeket ad, amikor a csontok egészségére és a teljes erejére.

Az egyenlegképzést magába foglalja a rutinodba. Az egyik lábon vagy a stabilitási labdával végzett egyensúlyi gyakorlatok több izomcsoportot foglalnak el és több kalóriát égetnek.

Próbálj ki egy erõs edzéscsoportot. Ezek az osztályok arra késztetnek Önt, hogy többet csináljanak, miközben motiváltak a szórakoztató zenével és hasznos útmutatásokkal. Nem fogod érezni, hogy versenyezsz a fiúkkal, amikor egy másik nővel teli szobában dolgozol.