Hogyan lehet átalakítani egy garázsot egy terem helyiségébe

Az otthoni tornaterem vonzó befektetés a háztulajdonosoknak. Megtakarítja a tornaterem díját, a szállítást és az időt. A fitnesz iránti elkötelezettség könnyebb megtartani, ha edzőeszköze az otthonában van. A garázs átalakítása egy edzőterembe lehetővé teszi, hogy egy ideális helyet használjon – nagy és négyzet alakú -, és elhagyja azt a szükségességet, hogy kiegészítést hozzon létre, vagy átalakítson egy másik helyiséget, amelyet jobban használnak más célokra. Függetlenül attól, hogy a legalkalmasabb a garázsváltásokról vagy a legkorszerűbb tornateremről van szó, az alapvető lépések ugyanazok.

Ellenőrizze a lakóhelyi kódokat a városban vagy a megyében, hogy megtanulja a garázs helyiségtervezéséhez szükséges követelményeket. Egyes önkormányzatok építési szabályzatot alkalmaznak egy garázs-átalakításra, amely otthoni tornateremként használható.

Tervezze meg a garázs konverzióját, és készítsen listát az erőfeszítéseinek irányítására. A listának tartalmaznia kell a konverzió minden aspektusát, beleértve a helyiségméréseket is.

Szerelje fel a szigetelést a garázsban. A szükséges szigetelés típusától függ az éghajlattól, ahol él.

Engedjen fel egy engedéllyel rendelkező villanyszerelőt, hogy bővítse az elektromos vezetékeket a garázsban a terheléshez szükséges berendezések, fűtés, hűtés, világítás és egyéb elektromos igények kielégítésére. Például, ha mennyezeti ventilátort tervez vagy egy kis hűtőszekrényt helyez el az edzőterembe, akkor a garázsnak szüksége lesz az elemek bekötésére.

Húzza ki a fűtési és hűtési szellőzőnyílást a garázsba, vagy telepítse a légkondicionálót és a mennyezeti ventilátorokat a megfelelő szellőzés érdekében.

Hang Sheetrock. A szigetelés és a huzalozás befejezése után fejezze be a falakat az otthoni tornateremhez.

Fektesse a padlót. Választhat fapadló vagy garázskapcsok vagy szőnyegek. Add hozzá a gumi edzőszőnyeget, hogy szükség esetén puha edzésterületeket biztosítson.

Vásároljon olyan fitnesz felszerelést, amely megfelel a fitness igényeinek, és illeszkedik a helyhez. A Metropolitan Builders Association 30 négyzetmétert javasol egy futópad számára, 20-50 sq ft szabad súlyokat, 10 négyzetmétert egy álló kerékpár számára, 10-20 négyzetméter egy lépcsővel és 35 négyzetláb Egy állomásos edzőteremben. Hagyjon elegendő helyet a berendezés körül a mozgáshoz és a karbantartáshoz.