Hogyan fogyaszok egy íróasztalon?

Az amerikaiak sokkal szembetűnőbbek, mint valaha, és az irodai légkör biztosan nem segít – az American Heart Association becslései szerint az ülő asztali munkahelyek száma 1950 óta 83 százalékkal nőtt. De még akkor is, ha napjait egy irodában tölti, Egészséges táplálkozás és a gyakorlat teljes kihagyása. Az eredmény egészségesebb súlyt és testet jelenthet, még akkor is, ha szűkös ütemezése van – és egy még szűkösebb kabinet is.

Ebédcsomag

Az iroda valószínűleg széles választékát kínálja az ételválasztásnak. Függetlenül attól, hogy megrendel, a munkatársaival vagy akár az automatából származó termékekkel is étkezik, könnyű elvarázsolni azokat a dolgokat, amelyek nem neked jóak. Csomagolással saját tápláló ebédjeit és ételeket otthon, jobban ellenőrizheti a kalóriabevitelt és ennél egészségesebb enni. Ha például egy egész búzakorpa vagy valamilyen maradék keverék pástétomba kerül, akkor megakadályozhatja Önt abban, hogy gyors ételeket rendeljen, ami magas lehet a kalóriákban és az alacsony tápanyagokban.

Aktív szünetek

Valószínűleg egy pár szünetet és egy ebédet kell dolgozni a munkahelyén. Számítsd ki őket az égő kalóriákra úgy, hogy aktív szüneteket választasz – szünetek, ahol mozgatod a testedet. Függetlenül attól, hogy sétáljon néhány lépcsőn, a szabad levegőn kívüli irányba, vagy hogy a körök verbális üzeneteket küldjenek az e-mailek küldése helyett, akkor a fizikai aktivitás előnyeit élvezheti. Ha elegendő idő van, akkor ebédelni is lehet az edzőteremben, ahelyett, hogy a szünet helyiségében lógna.

Office Képzés

Még egy kis irodahelyiség is ideális hely lehet néhány alapvető erőkifejtési gyakorlat elvégzésére. Egyesek nem is igényelnek felszerelést – például tüdőt és guggolást. Mások csak az irodaszék használatával tehetünk. Ha szünetet tartasz nyolc vagy 12 tricepsz szedéshez a szék szélén vagy a lábak egyenesítése előtt, a mellső kiterjesztéseknek köszönhetően még akkor is, ha az asztalodon megragadtad az erősebb edzést, javasoljuk az Arkansas Cooperative Extension Service . Az íróasztal alatt néhány súlyt is el lehet távolítani a gyors bicep fürtökhöz.

Csapatba állni

A munkatársai partnerként válhatnak a súlycsökkenésbe, ezért kérjük őket, hogy csatlakozzanak hozzád. Az elszámoltathatóság és a támogató csoport hatékonyabbá teheti erőfeszítéseit, ahogy egymást ösztönözve. Akár egy súlycsökkentő csoportot vagy versenyt is létrehozhat, hogy mások is élvezhessék az életmód változásait. Másoknak az Ön oldalán lehet az extra lökés, hogy ki kell ugrani a fánkokat a konferencia teremben, és inkább a durva pattogatott kukoricát.