Hogyan lehet sütni egy központosan vágott csontozatlan sertéshús

A közepesen vágott csontozatlan sertéshús kiváló minőségű, zamatos húsdarab, amely gyakran más termékekhez képest magas árat igényel. Miközben a grillezés lehet a leggyakoribb módszer a főzéshez a húst, a sütés a hús segítségével megakadályozhatja, hogy megszáradjon és kemény legyen a főzés során. Tálaljuk keskeny vágott csontozott sertésszeleteket sült zöld zöldségekkel, mint a spenót vagy a brokkoli, házi almaszósz, burgonyapürével és mártással egy klasszikus, töltött étkezéshez.

Vegye ki a sertéshúst a hűtőszekrényből, és hagyja szobahőmérsékletre melegedni egy órával a főzés előtt. A húst mindig tartsa műanyag bevonattal vagy viaszpapírral.

Melegítsük fel a sütőt 350 fokos fahéternek.

A sertéshús két oldalát ugyanolyan mennyiségű extra szűz olívaolaj és megolvadt sózatlan vaj kombinációjával tisztítsa meg. Megszórjuk a zsálya, a rozmaring és a kakukkfű a húsra, és szezesszük át egészen tengeri só vagy kóser só és frissen őrölt fekete bors ízlés szerint.

Helyezzük a sertéshúsot egy sütő- vagy sütőedénybe, és fedjük le alaposan az edényt alumínium fóliával. Sütjük a sütőben a sütőben 35 percig, anélkül, hogy kinyitnánk a sütőt.

Ellenőrizze a hús belső hőmérsékletét a legvastagabb ponton egy azonnal leolvasható hőmérővel. Ha a sertéshús teljes mértékben főtt, akkor a hőmérsékletnek 140 és 145 fok között kell lennie közepesnek, 145-155 foknak közepes és 160 fok feletti hőmérsékleten.

Vigye át a sertéshúsot egy felmelegített tálra, és hagyja, hogy a természetes gyümölcslevek öt percen belül újra eloszthatók legyenek a húsban, majd szeleteljék.