Hogyan lehet főzni marhahúst

A marhahústermékek olyan szeletek, amelyek töltöttek, majd hengereltek és egy ovális alakra kötözték, ami kicsit olyan, mint az olajbogyó. A britek “marhahúst” nevezik, míg az olaszok az edényt bélgiolit nevezik. A szósz lehet mártással vagy paradicsommal készült. Kezdje a vékonyra vágott steak, amely nem több, mint egy 1/2-inch vastag. A húsvadrág sima oldalával simítsa. Ha inkább egy mártást szeretne, a marhahúst lisztesítse, mielőtt megkopasztotta őket, és cserélje ki a szeletelt paradicsomot annyi marhahússal, hogy lefedje a marhahengereket.

Pound a steaks közötti két réteg műanyag csomagolást körülbelül 1/16-inch vastagság nélkül szakítás a hús.

Melegítsük fel a serpenyőt közepesen magas hőn és szárítsuk meg a szalonnát, amíg ropogó. Adjuk hozzá a hagyma felét és a fokhagyma felét. Csökkentse a hőt és szárítsa meg az alacsony-közepes hőt 10 percig, vagy amíg a hagyma áttetsző és barnára kezd.

Adjuk hozzá a darált húst. Az elegyet 10 percen át keverjük, majd a keveréket felmelegítjük.

Adjuk hozzá a kenyérmorzsákat, a petrezselymet, a kakukkfűleveket és a tojást. Keverjük össze az összetevőket.

Minden egyes steakhez tegye félször a földhúst. Hajtsa fel, a széleken. Csatlakoztassa a marhahúst a konyhaszálhoz. Adjunk hozzá 2 evőkanál. Az olívaolajnak a serpenyőbe közepes magas hőmérsékleten. Barna a marhahúst minden oldalról.

Adja hozzá a maradék hagymát, fokhagymát, bort, marhahúst és paradicsomot. Forraljuk fel a keveréket, majd fordítsuk le a hőt alacsonyra. Fedjük le a serpenyőt, és főzzük a marhahengereket addig, amíg azok nem lazaek, alkalmanként, ami kb. 45 percet vesz igénybe.

Vigye át a marhahúst egy tálalóhoz. Távolítsa el a sztringet. Süssük a mártást addig, amíg megvastagodik, ami körülbelül öt percet vesz igénybe. Öntsük a mártást a húshoz.