Hogyan készül a tetováló stencil

A tetoválóművész alkot egy sablonot a tetoválás tervezés előtt, mielőtt a tűt a bőrre. A művész egy speciális tintával vonzza a sablont, amely átadja a bőrt. Ez a tetoválás tervezésének vázlata, amely lehetővé teszi a művész számára a gyors és pontos munkavégzést. Bár a tetováló stencil létrehozása nem összetett folyamat, elég sok gyakorlatot igényel, hogy helyes legyen.

anyagok

Nagyon kevés anyag szükséges ahhoz, hogy kézzel készítsünk egy tetováló stencilt. Szükséged lesz egy nyomópapírra, egy finomvégű markerre, egy dip-tollra és egy stencil-folyadékra. A stencil folyadék olyan festék, amely a bõrre visz át, de nem állandó. Ön is vásárolhat tollakat, amelyek már kitöltötték a stencilfolyadékkal, ami kiküszöböli annak szükségességét, hogy gyakran tegye be a tollat ​​egy injekciós üvegbe.

Egyszerűsítés

A művész gyakran egyszerűsíti a tervet, mielőtt a tetoválás stencilt. Ez különösen igaz, ha valaki más rajzból vagy fényképből dolgozik. Az egyszerűsítés azt jelenti, hogy a designot a tetoválási technikákkal kompatibilis vonalrajzra redukálják. A művész megszünteti vagy egyszerűsíti a finom részleteket, hogy elkerülje a megtört, “sáros” megjelenést a kész tetoválásban, mivel a tetoválóvonalak nem olyan finomak, mint a ceruza vonalak.

nyomkövetés

A művész ezután az egyszerűsített tervezést nyomon követi a nyomkövető papírra. Ennek legegyszerűbb módja az, hogy egy vágópapírt helyezzen el az egyszerűsített rajzon, és a vonalakat finom markolattal nyomon kövesse. A művész tipikusan mind a vonalrajzot, mind a nyomkövetési papírt egy sima munkafelületre ragasztja, mielőtt nyomon követné a csúszást, ami pontatlanságot okozhat.

megfordítás

A designt meg kell fordítani, mert a sablon visszafelé halad, amikor a bőrre kerül. Ezt könnyen elvégezhetjük az első nyomópapír lap felcsavarásával és egy üres papíradagoló lap felhelyezésével. A művész ezután lemásolja mindkét lapot, és nyomon követi a tervezést egy stencil tollal vagy egy stencil-folyadékkal és egy dip-tollal.

Átruházás

A tetováló előkészíti a bőrt, először zöld szappannal (enyhe antibakteriális tisztítószerrel) és egy steril felhordópárnával, majd a tetováló terület friss, eldobható borotvával borotválkozásával. Ezután a stencil krémet egy steril rúdra helyezi, és a burokra helyezi a bélyegzőt a bőrrel szemben lévő stencil folyadék oldalával. A tetoválóművész lassan lehúzza a nyomkövető papírt, így a sablonképet a bőrön hagyja.