Hogyan kell öltözni, ha nincs hasa

Bár sok nő szeret sportolni egy vékony feneket, mások vágyakoznak egy kerekebb, lelkesebb hátulról. Gyakorlatok, amelyek a nadrágot vagy az olyan kozmetikai eljárásokat célozzák, mint az implantátumok, növelhetik a vastagságot, de rövid távú megoldás esetén egyszerűen divatba változtathat a ruhásszekrényben. Bizonyos divatválasztások kiemelik a derékot és a lábakat, miközben egy nagyobb fenekű illúziót adnak. Más trükkök, mint a ruhák rétegzése és a megfelelő póló viselése, segítenek abban is, hogy egy nagy derriere megjelenését is elérje.

Vigyél egy pár habot vagy szilikon bugyit. Lehet, hogy ezeket a nadrágokat idővel le kell cserélni, mivel hajlamosak lesznek lerakódni a kopással és a mosással. Csatlakoztassa a ragasztófokozó párnákat a szokásos bugyijához hasonló hatás érdekében.

Próbálj meg egy pár magas derék nadrágot. A magas derékú nadrág vastag szövetszalag van a derék körül, amely felfelé húzza a derekát, nem az alja. Válasszon egy pár boot-cut, magas derék nadrágot. Boot cut nadrágok és farmerek teszik a test alsó felét nagyobbnak. Válasszon olyan nadrágot, amelyiknek van vésete vagy hátsó zsebük.

Válasszon egy szoknyát egy A-vonal stílusban. Az A-vonal szoknya vonzza a derekát és a lábát a szem számára, anélkül, hogy meghatározná azt a területet, ahol a feneked kell lennie. Viseljen öves ruhát, amely kiemeli az alakját, anélkül, hogy túl sok figyelmet fordítaná a hátulra.

Húzzon fel egy felső alsó szegélyt, amely a nadrágod közepére esik. A blúz fodros vagy folyó alsó szegélye is hozzá egy illúzió egy teltebb derriere.