Gimnasztikai fúrók a hátsó koponyák számára

A hátsó koponya lényeges ütőképesség, amely összetett ütemű mozgások és fejlettebb készségek alapját képezi, beleértve a kopogtatásokat és a légi gyakorlatokat. A hátsó harisnya tökéletesítése kihívást jelenthet. Ez a képesség megköveteli az erőt, a rugalmasságot és a magabiztosságot, és hónapokig következetes képzést és gyakorlatot igényelhet a tanulás és tökéletesítés érdekében

Néhány alapvető gyakorlatok otthon vagy az edzőteremben segítenek kifejleszteni a hátsó koponyákhoz szükséges erősséget és rugalmasságot. Használja a kéziszerszámokat otthon, akár a falhoz, akár szabadon. Időt kapjon a napi összecsukások és a lehúzás érdekében a hasi, a hát és a vállizmok erősítésére. Tarts egy 5 lb-t. Súly vagy egy pár 5 lb. Súlyokat az edzések során minden kézben, és emelje fel egyenesen a fejed fölött a munka kar és a vállizmok.

Számos fúró segíthet felkészíteni a hátsó kezeidet. Álljon kissé távol a falról, és hagyjon helyet a combjainak, és csúsztassa a falba. Ez segíteni fog abban, hogy kialakuljon egy érzés a hátsó harang kezdő mozgásának helyes pozicionálásához. A lekerekítéssel egy lekerekített félkör alakú matracon dolgozzon, hogy kifejleszthesse az izmokat és a mozgást a hátán a trükkig. Gyakorolja hátrafelé egy szőnyegre vagy egy habblokkok gödörére, hogy felépíthesse önbizalmát, amikor leállja a talajt.

Attól függően, hogy a tornaterem, akkor elkezdheti kezét nyakkendőt a padlón, trambulin vagy ék mat. Használhatsz matracot a padlóra vagy a trambulinra, és az edző észreveszi, vagy segítséget nyújt neked a hátsó koponyákon keresztül, ahogy megtanulod őket függetlenül csinálni. Visszahúzódás esetén karjaival állva vagy a fejed fölött állva, hátrafelé húzva, miközben a hátát ékesítené. Tartsa a hátát ívelve addig, amíg a karjaid meg nem ütközik a padlón, majd a kezedből a lábadhoz ütögesen feküdj, végül lábaddal és karokkal végződve.

Miután megteheted egy hátsó réteget egy szőnyeggel, elkezdesz dolgozni egy kerek hátulsó karikán, fokozatosan csökkentve a szőnyeg vastagságát, amíg nem tudsz egy kerek visszahúzódást a padlón, és végül egy hátul álló karikát a padló. Ha egyszer meg tudod csinálni egy hátul álló kezét, akkor megtanulod, hogy többet csinálj egy sorban a bukdácsolásokhoz, majd építsd fel ezeket a képességeket. Rendszeresen tartsa vissza a fejvédőket, hogy megőrizze az erősséget és rugalmasságot.

Feladatok

Készülődni

A hátsó karok tanulása

A készségekre építve