Hogyan kell főzni egy steak burger a sütőben

A steak hamburger hasonló a hamburgerhez, kivéve, hogy földelt steak helyett őrölt tokmány készült. A steak használata egy szebb hamburgert eredményez, amely finomabb ízeket tartalmaz. Bár a hagyományos hamburger zsírja sokkal szaftosabb lehet, mint a steak, az egészségét is károsíthatja azáltal, hogy hozzájárul a szívbetegségekhez és a magas koleszterinszinthez. A bélszínhez és a bordaszeletes steakhez hasonlóan a grillezésre általában a steak hamburgereket készítik, de ha beltéri lehetőségre van szüksége, akkor egy finom steak burgerot készíthet a sütőben.

Melegítsük elő a sütőt 375 fokos fokban.

Helyezzük az 1 lb földi bélszínt egy nagy keverőedénybe.

Mince 2 evőkanál. Fokhagymát és adjunk hozzá a földi steakhez. Add hozzá ½ teáskanál. Só és ½ teáskanál. A borsot a keverőedénybe.

Keverjük össze az összes összetevőt egészen addig, amíg jól össze nem állítjuk, majd készítsünk négy 1/4-lb-t. Steakburger pástétomok, ugyanolyan méretűek.

Helyezze a süteményeket egy sütőlapra, és helyezze őket a sütőbe.

Főzzük a steakburgereket négy percig mindegyik oldalon ritka, mindegyik oldalon öt percig közepes ritka és hat percig jól elkészített. Az élelmiszerekkel borított betegségek megelőzése érdekében a steakburgereket minimum 145 ° F-os belső hőmérsékletre kell főzni, amelyet úgy kell mérni, hogy az élelmiszer-hőmérőt a steakburger középpontjába ragasztja. A főzési idő a kemencében változhat.