Hogyan kell főzni egy éles avokádót

Az éretlen avokádó kissé keserű ízű és kemény, határozott textúrájú, de leginkább kellemetlen, de van néhány módja annak, hogy megszabadítsunk egy éles avokádót főzéssel, ami segít a test lágyulásában. Ha azonban egy avokádó rendkívül éles, az íz nem lesz élvezetes, függetlenül attól, hogyan készítse el az avokádót, mert rendkívül keserű lesz. Sajnos egy nagyon érdes avokádót, amelyet szeleteltek, el kell dobni.

Sütés

Előmelegítjük a sütőt 300 fokos fahéraig.

Sütés

Szeleteljük az avokádót a felére és a negyed felét. Távolítsuk el az avokádó bort, és helyezzük az avokádót egy kis sütőedénybe.

Mikrohullámú módszer

Préseljük meg 1/4 citrom levét az avokádó fölé a sütőedényen. Az avokádót könnyedén sózzuk durva tengeri sóval és frissen őrölt fekete borssal.

Sütjük az avokádót a sütőben 10 percig, vagy kissé lágyabbá.

Szeleteljük fel az avokádót, és távolítsuk el a magot. Dobja ki a gyümölcsöt az avokádóból és tegye egy kis keverőedénybe.

Az avokádót egy kanállal vagy egy burgonya málna hátsó részével kb. Egy percre csepegtetjük. Az avokádónak csomóknak kell lennie, és nem szabad teljesen levágni.

Heat 2 evőkanál. Extra szűz olívaolajat egy közepes sütőedényben, amíg forró, de nem dohányzik. Eközben az avokádót szezessze tengeri sóval és frissen őrölt fekete borssal.

Az avokádót kb. 1 hüvelyk vastag pattogóvá alakítsuk.

Helyezzük az avokádó patty-t a pácolt serpenyőbe, és mindegyik oldalon három-négy percig főzzük, vagy aranybarna színűre. Engedje meg, hogy az avokádó pác öt percig hűljön, mielőtt beleérne.

Szeleteljük az avokádót negyedekre, és helyezzük egy mikrohullámú sütőedénybe.

Préseljük meg 1/4 citrom levét az avokádó szeleteken, és ízesítsük őket tengeri sóval és frissen őrölt fekete borssal.

Fedje le a sütőedényt műanyag burkolattal és négy lyukkal piszkálja a műanyag burkolatot a villafogakkal.

Mikrohullámú az avokádót közepes hőségben két percig. Távolítsa el a műanyag burkolatot, és hagyja, hogy az avokádó 5 percen át szobahőmérsékleten pihentesse a használat előtt.