Hogyan illesszen egy kosárlabda táblát a falhoz

A kosárlabda vázak általában fém pólushoz vagy olyan berendezéshez vannak csatlakoztatva, amely biztosítja, hogy a pólus ne tolja át. Azonban lehetőség van egy kosárlabda hátlap felszerelésére a ház külső oldalára vagy a garázs felett lévő falra. A hátlapok különböző anyagokból készülnek. Néhány üvegből készült, míg mások üvegszálas, alumínium vagy akrilból készültek. A jobb minőségű háttáblákhoz fejlettebb eszközök szükségesek a falhoz való csatlakoztatáshoz, míg a kisebb minőségű háttámlák egyszerűen egyszerűen felszerelhetők.

Határozza meg, hol kívánja elhelyezni a hátlapot. Bárhová dönt, hogy rögzítse, a falnak teljesen egyenesnek kell lennie, semmilyen szögből vagy lejtésből nem szabad. A legjobb talajfelület, annak érdekében, hogy a kosárlabda hatékonyan zsugorodjon, beton vagy aszfalt.

Vásárolja meg a kosárlabda keretet, a hálót és a hátlapot. A készülék beszereléséhez szükséges utasításokat a vásárlással együtt kell elkészíteni. Függetlenül attól, hogy a folyamat nagyon hasonlít minden hátoldalon.

Csatlakoztassa a tartóelemet a falhoz. Ezt megteheti csavarokkal és egy fúróval. Ha nincs fúrógépünk, csavarhúzó használható. Ha a vásárolt háttámla nem jön a szerelőlapon, vásároljon egyet bármelyik sportszer áruházból.

Csatlakoztassa a kosárlabdát a hátlaphoz. Előrefúrt lyukak lesznek a hátlapon, hogy hol helyezzék el a keretet. Használjon csavarokat és egy fúrót a kerék rögzítéséhez.

Csatlakoztassa a hátlapot a tartószerkezethez vagy a falhoz. Ha szerelési konzolt használ, csavarokkal, anyákkal és alátétekkel rögzítse a lapot. Szüksége lesz egy csavarkulcsra, hogy csatolja ezt. Húzza meg biztonságosan minden csavart annak biztosítására, hogy a hátlap egyáltalán ne mozogjon. Ha közvetlenül egy falhoz ragasztja, használja a falon lévő előfúrt lyukakat a falba fúrásához. Csavarokat kell behelyezni a lyukakba, és fúrni. Egy csavarhúzó helyettesítheti a fúrót.

Csatlakoztassa a hálót a kosárlabda kerékhez. A szálak a perem alatt lévő fémhurokra illeszkednek. Ne hagyja ki a hurkot, vagy el kell indítania a folyamatot.