Hogyan érzed magad otthon, amikor egyetlen nő vagy

Egyetlen egyedülálló nőként aggodalmaskodhat a biztonsága. A biztonságos környezet megteremtése az otthonában, hogy nyugodtan és békésnek érzi magát, amikor ott vagy, nem olyan nehéz, mint amilyennek tűnhet. Számos gyakorlati megoldást kínálhat Önnek, hogy fenntartsa önálló életvitelét és megóvja magát a potenciális veszélyektől.

Biztonság belül

A biztonság otthonában elengedhetetlen a biztonsághoz, mint egyetlen egyedül élő nő. Mindig tartsa zárva az ajtóit, és függönyeit vagy árnyalatait rajzolja. Állítsa be az időzítők fényeit, amikor éjjel van, és fontolja meg az otthoni biztonsági rendszert, javasolja a “Személyi biztonság és biztonság tippjeit a nők egyedül élnek” című cikket a 4 pontbiztonsági weboldalon. Győződjön meg róla, hogy az ajtók és ablakok zárai jól működnek, és új kulcsot rögzítenek, ha új otthonba költöznek, jegyzi meg a San Diego-i Rendőrkapitányságot.

Biztonság kívül

Vigyázzon a biztonsági intézkedésekre otthonában. Ha van udvarod, a díszített cserjék és a külső megvilágítás megnehezíti valaki elrejtését, mondja a 4 Pont Biztonság. Fontolja meg a kutya védelmét, vagy hagyja el a férfi pulóvereit a pincében, hogy úgy tűnjön, mintha nem egyedül élnél. Kerítés az udvaron, és mindig tartsa biztonságosan a kaput. Vágjon fákat úgy, hogy ne biztosítsanak hozzáférést a tetőhöz, ne használja a nevét a postaládáján, és győződjön meg arról, hogy a házszámát jól láthatóan látja a rendőrségnek és a sürgősségi dolgozóknak, javasolja a San Diegó Rendőrkapitányságát.

Győződjön meg a biztonságos választásról

Ügyeljen a környezetére, és óvatosan tervezze meg napi tevékenységeit. Kerülje el a napi vagy heti mintákat, amikor elhagyja a munkát, vagy visszatér a munkából, elvégzi a feladatokat vagy gyakorolja. Ellenőrizze a családdal vagy a barátjával a nap bármely időpontjában kijelölt időpontban, tartózkodjon attól, hogy bejelenti, hogy a szociális média weboldalán hagyja el a települést, ne parkolja autóját sötét, rosszul megvilágított helyeken, és gyanús tevékenységet közöl a biztonsági őrökkel vagy a rendőrséggel. 4 pont biztonsági. A bűnözők által használt gyakori trükkök, mint például a betolakodók, mint a bérelt munkavállalók, hogy hozzáférjenek otthonukhoz, vagy könnyű hozzáférést keresjenek a nyílt ablakokon keresztül – mondja a San Diego-i Rendőrkapitányság.

Ismerje meg a környéketeket

A környék környékének ismerete is javíthatja személyes biztonságát. Ismerkedjen meg a szomszédokkal és barátkozzon velük, hogy megnézhesse egymást, 4 pontbiztonságot ajánl. Ismerje meg az épületek és tájképek elrendezését. Azonosítsa és elkerülje azokat a területeket, amelyek bizonyos órákban sötétek és üresek lehetnek. Ha szabadtéri gyakorlatokat végez, fontolja meg a partnerrel való munkát, váltakozva a szokásos módon, otthagyva a fejhallgatót és védő spray használatával, javasolja a “6 Biztonsági tippek” című cikket az Active.com-on.