Arany tornaterem pull-up bár gyakorlatok

A Gold-fitnesz-felhúzó bár nem csak a pull-up-okra utal. Úgy tervezték, hogy testtömeg-erősítő gyakorlatokat végezzen a felsőtest izmaihoz, beleértve az izmokat a hátadon, a mellkasban és a karokban. Csatlakoztassa a készüléket az ajtókeret felső vagy alsó részéhez, vagy állítsa a padlóra további gyakorlatok elvégzéséhez.

Az Arany terem felhúzó készüléke hosszú, egyenes vonalú, két kisebb fogantyúval, amelyek a sáv közepétől nyúlnak ki. Csatlakoztassa a felhúzható rúdot az ajtókeret tetejéhez, hogy különböző különböző felhúzó változatokat hajtson végre. Helyezze a kezét a habszivacsokra a vízszintes fogantyúk között, hogy közelről tapadjon. Fogja meg a habszivacsokat a vízszintes fogantyúk külső oldalán, hogy normál vagy széles tapadást előidézzen. Fordítsd meg a kezedet úgy, hogy a tenyereid felé fordulsz, hogy csináld a nadrágot, kicsit könnyebb változtatni a pull-up gyakorlatot. Fogja meg a vízszintes fogantyúkat, hogy semleges tapadást okozzon.

A szúrások célozzák meg a tricepszet, az izomot, amely a válláról a könyökére nyúlik a karod hátán. Az Arany Edzőterem felhúzható sávjára merülve állítsa a padlóra a hajlított fogantyúkkal. Ülj le háttal a bárpultba, és fogantyújaidat semleges fogással fogja meg – a tenyereded egymás felé fordul. Húzza ki a lábad előtted. Egyenítse a karjait, emelje fel a fenékét és lábát a padlóról, és pihentesse súlyát a sarkában. Hajlítsa meg a könyökét, mutasson rájuk mögött, de ne engedje, hogy a fenék érintse a padlót. Mivel a felhúzó rúd nem túl magas, korlátozott mozgástartomány lesz e gyakorlattal.

Csúsztassa a felhúzható sávot az ajtókeret aljára, és használja a lábad horgonyaként. Ebben a helyzetben elvégezheti a lehúzódásokat, a dörzsöléseket és a csavarásokat. Az ajtókeret tetejéhez csatlakoztatott készülékkel lógó térdet és lábfejet emelhet a maghoz.

Az Arany Edzőteremmel a padlón ugyanabban a helyzetben, mint a merüléseknél, semleges tapadást tesz lehetővé. Fogja meg az ívelt fogantyúkat semleges fogantyúval, és nyújtsa ki a lábakat a hátuk mögött egy felfutó helyzetben. A semleges markolat kevéssé nyomást gyakorol a csuklójára, mint a szokásos felhúzás a padlón.

Húzódzkodás

mártogatós

Ab gyakorlatok

Fekvőtámaszok