Két hüvelyknyi sertéshús-grillezést

A 2 hüvelykes sertéshús vastagsága miatt megingathat, de a grillezés egyszerű, és a hozzáadott vastagság megőrzi a szeletelést. Pároljuk meg először, ha tetszik, vagy egyszerűen szezonra sóval, borssal, fokhagymával vagy egy sertéshúsra dörzsölve. A modern etetési folyamatok gyakorlatilag megszüntették a trichinosis veszélyét, a sertéshúsban korábban talált kórokozót, így nem kell a húsokat főzni, amíg jól nem történik. Valójában jobban fog megkóstolni, ha eltávolítja a grillből, amikor még kissé rózsaszínű. Ha kétségei vannak, használjon hús-hőmérőt. A hús akkor készül, amikor a hőmérő 145 F-et olvas.

Melegítsük fel a grillet 350 fokra, ha a grillnek hőmérője van, vagy amíg a grill közepes meleg. Helyezze a sertéshéjat a grillre, 2 hüvelyk egymástól.

Grillezni a sertéshús 3 percig, majd fordítsuk a húst 90 fokra, és grillen további 3 percet ugyanazon az oldalon. Ez a folyamat határokon átnyúló sávot hoz létre a húsban.

Fordítsa meg a húst, és rácsozza a másik oldalt, ugyanazzal a technikával, 12 perc teljes főzési idővel. Nyomja meg a húst az ujjával. Amikor a hús elkészült, kissé szilárdnak kell lennie, és a levesek tiszták. Főzzük 2-3 percig hosszabb ideig, ha a húst nem végezzük el, de gyakran ellenőrizzük, és a grillen hűvösebb helyen helyezzük el, ha elkezd feketedni.

Mozgassa a sertéshéjat egy adagoló tálcához, és hagyja 5 percig pihenni. A pihenés lehetővé teszi, hogy a gyümölcslevek a húsban rendeződjenek, ami több csípős szeletet eredményez.