Hogyan kell kiszámítani a softball korszakot

A korsó ERA-je vagy az átlagkereset átlaga egy olyan statisztika, amely kiszámítja, hány fut egy korsót, átlagosan egy teljes játék során. Minél kisebb a dobó ERA, annál jobb. A softballkikötő ERA-ját szinte pontosan ugyanolyan formula alapján számítják ki, mint egy baseballkikötő ERA-ját, az egyetlen különbség az, hogy a softball formula egy rövidebb standard játékot (hét inning) veszi figyelembe, mint a tipikus nine-inning baseball játék.

Az adott softballkikötő keresett száma egy adott időszakban lemondott. Győződjön meg róla, hogy számolja a megszerzett versenyek számát, csak egy másik játékos hibájának eredményeként kapott értékek nem számítanak bele egy kaszinó ERA-jének.

Adja meg az ugyanazon időszak alatt feltett csíkok számát. Bizonyosodjon meg arról, hogy részleges inningeket is tartalmaz tört formájában (például a szezon kezdeti szakaszában elhelyezett csíkok száma 15 1/3 lehet).

Ossza el a futószámok száma által megszerzett futásszámot. Ez megadja a dobó nyert átlagát egy csapásra. Ha az ERA-t egy játékonként szeretné játszani, akkor még nem készült el.

Szorozzuk meg az eredményt a 3. lépéstől 7-ig, a tipikus inningek számát egy softball játékban. A kapott szám az Ön softball pitcher ERA per játék.